24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

050-205 80 01

Loodgieter Marum

Loodgieter MarumLoodgieter Marum: Bent u opzoek naar een loodgieter in Marum? Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en zijn 7 dagen in de week geopend voor alle loodgieters werkzaamheden.

Daarnaast beschikken wij over een 24 uur service voor noodgevallen. Zit het riool verstopt, problemen met de afvoer, lekkage of heeft u problemen met de ketel? Bel onze loodgieter Marum service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Zoekt u een erkend loodgieter en installateur voor het plaatsen van nieuw sanitair, het aanleggen van leidingwerk of het vervangen van een afvoer? Voor alle loodgieter en installatie werkzaamheden bent u bij onze loodgieter Marum service aan het juiste adres.

Direct contact met onze loodgieter Marum service? Bel 050-205 80 01.

Riool service loodgieter Marum

Ons loodgietersbedrijf is onder andere gespecialiseerd in riool werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen van het riool of een deel daarvan. Het plaatsen van een nieuwe afvoer en deze koppelen aan het bestaande riool. Maar natuurlijk staan wij ook 24 uur per dag voor u klaar bij een verstopt riool.

Zit u uw afvoer of het riool verstopt? Bel ons servicenummer en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Wij beschikken over camera-inspectiesystemen en speciale ontstoppingslansen om een verstopping van binnenuit op te lossen. Graven of breken is hierdoor vrijwel nooit nodig. Dit scheelt veel tijd, kosten en nawerk.

Direct contact met een riool specialist? Bel de loodgieter Marum service via telefoonnummer 050-205 80 01.

Loodgieter Groningen 24 uur

Onze loodgieters in Groningen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijk noodgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of riool problemen? Bel en maak direct een afspraak, wij komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe.

Loodgieter GroningenDe loodgieter Groningen 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • ketel en geiser problemen
  • daklekkage

Direct contact met onze loodgieters in Groningen? Bel 050-205 80 01.