24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

050-205 80 01

Lekkage

Misschien is wel niets vervelender als een lekkage in huis. Dit omdat niet alleen de lekkage opgelost moet worden, maar u altijd met schade achteraf blijft zitten.

Onze loodgieter Groningen lekkage service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke lekkages. Wij komen bij noodgevallen zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen snel, goed en vakkundig te verhelpen.

Bij een lekkage in uw woning is het altijd belangrijk snel in te grijpen om de schade zo beperkt mogelijk te houden, vaak valt een deel van de schade wel onder uw inboedel verzekering, alleen is onze ervaring dat u er altijd een hoop werk van heeft en dat de verzekering vaak niet de volledige schade vergoed.

Direct contact met een erkend loodgieter in Groningen? Bel 050-205 80 01.

Loodgieter Groningen 24 uur lekkage service

Onze loodgieters staan 7 dagen in de week voor u klaar. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Onze monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om alle lekkageproblemen snel, goed en vakkundig op te lossen.

Wij zijn bereikbaar voor onder andere de volgende lekkages:

  • lekkages leidingwerk
  • afvoer lekkages
  • riool lekkages
  • daklekkage
  • lekkage door dakgoten/regenpijpen (hemelwater afvoer)

Onze loodgieter Groningen service komt bij noodgevallen zo spoedig mogelijk naar u toe, belt u ons voor een afspraak ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave om verassingen achteraf te voorkomen. Heeft u een grotere klus of heeft u geen haast bij een lekkageprobleem? Dan kunt u ook altijd het offerte formulier invullen, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.